Ta med dina anställda, kunder eller leverantörer på en oförglömlig konferens eller kick-off utomlands.Scandsail Marstrand Event AB arrangerar och skräddarsyr program som anpassas till ditt företag eller organisations behov.Vi har under åren genomfört företagsseglingar med upp till 200 personer i Sverige och utomlands (Sverige, Grekland, Kroatien och Västindien).Från vår bas i Marstrand genomför vi över 120 företagsevent varje år. Den erfarenheten tar vi med oss när vi erbjuder prisvärda konferens- och företagsseglingar i kombination med olika aktiviteter utomlands.

Titta gärna på vår hemsida www.scandsail.se

Grekland & Kroatien är det överlägset bästa och enklaste valet av resmål för företagssegling och ger optimalt resultat för er konferens – bra pris och kommunikationer, vänlig atmosfär, utmärkt mat och dryck, sol och bad.Vi ger här ruttförslag med seriöst utrymme för ert konferensbehov och vi planerar in och bokar allt från middagar, lokaler, teknisk utrustning och hotell.Vår affärsidé
Vår specialité är att producera företagsevenemang på, nära eller vid havet. Evenemangen kan vara stora som små, i Kroatien, i Sverige eller andra länder.Vår kompetens är unik när det gäller maritima konferenser och möten, med lång erfarenhet och mycket goda referenser. Vår målsättning är att leverera företagsseglingar med rätt känsla utifrån givna förutsättningar.

Vi arbetar långsiktigt och har många återkommande kunder som känner stort förtroende för såväl vår kompetens som kreativitet. Vår affärsidé är att skapa optimala arrangemang utifrån våra kunders syfte, målsättningar och förväntningar.

Så kasta loss med oss och låt er konferens bli årets höjdpunkt för företaget, kollegor eller kunder! Vi vet vad som krävs för en lyckad konferens. Att segla med företaget ger unika upplevelser och kostar mindre än man tror.

Vi har stor vana av segling och båtar, med erfarna skeppare och värdar/värdinnor, kunskap om väder och vind, samt stor lokalkännedom, och viktigast av allt, att ta hand om er på bästa möjliga sätt!

Vi arrangerar flertalet större fester varje år och har mycket goda referenser ifrån dessa.

Kontakta oss för ett personligt besök eller offert. Vi har kunskapen när ni skall segla utomlands!

Konferenser & aktiviteter i Marstrand